ORIGINALNI REZERVNI DELI

Originalne rezervne dele lahko naročite preko poslanega povpraševanja. Na izbranem rezervnem delu izberite gumb "Povpraševanje" in napišite želeni način plačila in prevzem rezervnega dela.
 

Plačilo po ponudbi – predračunu
V poslano povpraševanje/naročilo nam prosimo napišite želeni način plačila (po predračunu na TRR) in prevzem izdelka (dostava izdelka po pošti). Na podlagi poslanega povpraševanja/naročila vam bomo po e-pošti poslali ponudbo-predračun. Ko boste plačali, vam bomo dostavili blago. Stroški pošiljanja na območju Slovenije, ne glede na težo znašajo 7 € in vključujejo ddv.    
 

Osebni prevzem (brezplačno)
Blago lahko osebno prevzamete na naslovu: ŠKERJANC CO. d.o.o., Janševa ulica 16a, 1000 Ljubljanainfo@skerjanc.si, telefon: 051 372 777. V poslano povpraševanje/naročilo nam prosimo napišite želeni način plačila (plačilo na sedežu podjetja ali plačilo po predračunu) in osebni prevzem izdelka.
 

Po dogovoru
Z našimi partnerji sodelujemo dolgoročno in si zaupamo. Plačilne roke in popuste prilagodimo obsegu skupnega sodelovanja, specifičnim procesom in projektom.

Kontaktirajte nas in našli bomo skupno rešitev: 051 372 777info@skerjanc.si.